VOX bútorok

Classic elemes bútor

Classic elemes bútor

A Vox bútorgyár Classic fantázia nevű bútorát, tervezője egy igazi klasszikus bútornak álmodta meg. Klasszikus, nemesi formák, minőségi díszítő elemek, exkluzív alumínium betétek és a bútorgyártásban egyedülállóan úgynevezett hántolt mdf elemek teszik igazán egyedien klasszikussá a Vox gyár Classic bútorát, melynek színét is egyedülállóan sötét tölgyben választhatjuk. A klasszikus család fontos funkcionális megoldásokat kínál, 6 fajta ágykeret, melyből 3 különleges polcos fejvéggel és világítással rendelhető meg. Óriási gardróbszekrények amelyek nem csak magasak, hanem mélyek is, így a női ruhatár elhelyezésével nem lesz többet gond. Finom és ritka megoldás a gyártó részéről, hogy nincs húzó az elemeken, hanem finom nyomásra nyílnak, illetve záródnak az ajtók, fiókok, ezáltal is emelve a bútor értékét. A Classic bútorból hálószobákat, étkezőket, nappalikat rendezhetünk be klasszikus formában. Anyagát tekintve laminált, hántolt mdf és a vox gyár Classic bútoránál bizony igazi fával is találkozhatunk.
Bevezető áron, akcióban, 30 % kedvezménnyel kínáljuk online webáruházunkban a Vox bútor klasszikus Classic bútorcsaládját mindazoknak akik ragaszkodnak a klasszikus formákhoz, egyedi megoldásokhoz, strapabíró és értékálló bútorokhoz.
Vox- Classic bútor: klasszikus elegancia!

DJ Metalik

DJ Metalik

A DJ Metalik bútorcsalád tervezőjét a fiatalosság, merészség, és a zenei koncertek fergeteges hangulata ihlette meg. Az alumínium bordás keretek, modern hatást kölcsönöznek a Vox bútor DJ Metalik bútorcsaládjának. Az alapszín a wenge, de több elemet rendelhetünk a vidámságot, melegséget adó pirosban, a kellemességet sugárzó szürke tölgyben, és a lágy, harmóniával teli, kék színben. A DJ Metalik bútor egyes elemei jól összeilleszthetőek, bármilyen formájú szoba berendezhető velük, még a sok gondot okozó tetőtéri gyerekszobák lakberendezése sem lesz többé akadály. Kérjük, vegyen ötleteket az összeállítási tipp menü alatt, majd engedje szabadjára Ön és gyermeke fantáziáját, és rendezzenek be DJ Metalik bútorból egy igazán modern, fiatalos ifjúsági szobát. Minden egyes bútor gumilábakon áll, így nem károsítja a padlót, ha épp a gyerekünk mozgatni kívánja az elemeket. Frappáns megoldás az ágykeretre szerelhető csúsztatható asztalka is, így gyermekünk kényelmesen, akár ágyban is tanulhat, olvashat. A Vox gyártól megszokottan az elemek karc és hőálló bevonattal lettek ellátva, így fel lett készítve a fiatalabb korosztály „támadásai" ellen. Természetesen átérezzük a gyermekes szülők nehézségeit, így egész évben, akcióban, 30% kedvezménnyel kínáljuk az ifjúsági bútorainkat, és akár átvállaljuk a szállítási költséget is.
DJ Metalik- mert a fiatalságban a jövőnk!

Evolve elemes bútor

Evolve elemes bútor

A Vox bútorgyár legújabb ifjúsági elemes bútora, az Evolve elnevezést kapta. A tervezésnél kikérték szülők, pedagógusok, gyermekorvosok, gyermekekkel foglalkozó szakemberek véleményét, és ezen adatok összegzésével alkották meg az Evolve ifjúsági elemes bútort. A bútorcsalád egyedülálló megoldásokat nyújt, például az akasztós szekrény ajtajára gyermekünk nyugodt szívvel rajzolhat, írhat, hiszen bármikor letörölhető, ezáltal kiélheti ezen irányú hajlamait és kárt sem tesz a bútorban. Továbbá rendelhetünk mágnes táblát is az ajtókra, így gyermekünk nem csak a falat fogja telerakni a kedvenc együttese képével, hanem a bútort is, csak utóbbiban nem tesz ez által kárt. Az ágykeretre szerelhető, csúsztatható íróasztal is különlegessé teszi a Vox bútor Evolve ifjúsági bútorát. A bútorcsalád a kellemes fahéj színben, a frontok pedig ragyogó, fiatalos sárga, türkiz, szürke és fehér színkombinációban kapható. Az Evolve bútor frontjai „push-open" technikával nyílik, illetve záródik, így nincs szükség felesleges húzókra. Magyarországi, bevezető áron, akcióban kínáljuk, 30% kedvezménnyel a Vox bútorgyár Evolve ifjúsági bútorát, akár ingyenes szállítással.
Evolve bútor- a hasznos, egyedülálló ifjúsági bútor!

Imperium elemes bútor

Imperium elemes bútor

Az Imperium bútorcsaládot megálmodó Vox gyár tervezőit a Távol-keleti hangulat ihlette meg. A kerek fém fogantyúk, a fémmel ellátott sarkak és a lépcsőzetesen faragott lábak indiai hangulatot idéznek fel. A változatos formák lehetővé teszik bármilyen szoba berendezését a Vox gyár Imperium bútorcsaládjával. A keleti bútorstílus szerelmeseinek nem csak a látvánnyal kell beérniük, hiszen minden eleme masszív szerkezetű, strapabíró anyagból készült. Az egyed díszítő elemek fából, a díszlécek az erős mdf anyagból készültek, míg a fém dekorációk patinázottak. A Vox bútorgyár Imperium családjából keleti hangulatú hálószobát, dolgozószobát, étkezőt, nappalit vagy akár gyerekszobát is kialakíthatunk. Meleg, indiai hangulatot idéző vörös körte színben kapható az Imperium bútor. Avernus online áruházunk a bevezetésre való tekintettel 30% akciót ad minden Imperium bútor elemre, akár ingyenes szállítással az ország bármely pontjára.
Imperium bútor a Vox gyártól: a keleti bútortrend szerelmeseinek!

Inbox elemes bútor

Inbox elemes bútor

A Vox bútorgyár legújabb bútorcsaládja az Inbox fantázianevű elemes bútor kollekció, amelynek tervezőjét a világhírű olasz minimalista bútortrend irányzata ihlette meg, így ha Ön ezt a bútorcsaládot vásárolja meg online webáruházunkban, akkor biztos lehet abban, hogy a legújabb, legtrendibb, minimalista olasz bútorokkal fogja körülvenni magát otthonában. A szögletes formáknak köszönhetően az elemek tökéletesen passzolnak egymáshoz, a bútorok különböző magassága lehetővé teszi az egyedi lakberendezést otthonunkban. Az Inbox elemes bútorból modern nappalit, olasz stílusú étkezőt, minimalista dolgozószobákat alakíthatunk ki. Két színben érhetjük el az olasz stílusú elemes bútorcsaládot, a korpusz minden esetben a lágy vox dió szín, a frontok a fényesre csiszolt bézs vagy szürke variációban vásárolható meg. A Vox gyár különleges megoldása, hogy az elemek karc és hőálló laminálással lettek ellátva, illetve a bútorcsaládon nincsenek húzók, hiszen az ajtók enyhe nyomásra nyílnak illetve záródnak, amely még mindig különlegesnek és egyedinek számít az európai bútorpiacon. Magas és mély ruhásszekrények könnyítik meg a rendrakást, az ágykeretet többféle méretben, és akár szövetborításos fejvéggel is megrendelheti. Ne vásároljon tucat bútorokat, tervezzen otthonába a minőségi Vox bútorokból, és hosszú időn át élvezheti a minőséget és funkcionalitást bármely család vásárlás esetén. Most megkönnyítjük a döntést, hiszen akcióban kínáljuk a bútort, 30% kedvezménnyel juthat hozzá bármelyik bútorcsaládhoz amelyet webáruházunk forgalmaz.
Inbox bútor: a modern olasz bútorirányzat hódolóinak!

Kokeshi elemes bútor

Kokeshi elemes bútor

A Vox gyár Kokeshi bútor kollekció tervezőjét, a japán művészet és a távol-keleti építészeti stílusok inspirálták. A Kokeshi bútor a nevét, a kézzel és fából faragott japán művészek által készített úgynevezett Kokeshi babákból vette. A bútorokat egyszerű letisztult, szimmetrikus formák jellemzik, lábazata a japán pagodák formáját vette át. Külön vásárolható a komódokra, szintén pagoda formájú és bőr bevonatú polcok, melynek használatával teljesen japán és távol-keleti hangulatot teremthet otthonában. A Vox gyár Kokeshi bútora nem csak megjelenésében értékes. A frontok furnérozott bambuszból, a bútorok lábai pedig természetes fából készültek. Tovább emeli a bútor értékét az enyhe nyomásra nyíló illetve záródó ajtók, fiók frontok. A Kokeshi bútorokból távol-keleti hangulatú nappalit, hálószobát, dolgozószobát, étkezőt, előszobát, sőt a japán stílusra fogékony gyerekeknek, akár gyermek és ifjúsági szoba is berendezhető. A Kokeshi bútorokat sötét tölgy korpusszal és bambusz színű fronttal rendelheti meg online webáruházunkban, akcióban, 30 % kedvezménnyel.
Kokeshi bútor a Vox gyártól- a tökéletes japán stílusért, eredeti anyagokból!

Magellan elemes bútor

Magellan elemes bútor

A Vox bútor Magellan fantázianevű elemes bútorcsalád tervezésénél a luxus vitorlások, exkluzív jachtok berendezése adott ihletet. A bútorcsaládot a méltán híres Danuta Korcz tervezte azoknak az embereknek akik szeretik a távoli, hosszú utazásokat, felfedezéseket, kalandokat, miközben nem szeretnének lemondani a kényelemről, és szeretnék magukat otthonukban is körülvenni a luxus hajók bútorzatával. Ívelt ajtók és fiókos komódok, minőségi sárgaréz foganytúk teszik igazán értékessé és látványossá a Magellan bútort. A családban több multifunkciós bútorelemet találunk, például egy komplett emeletes gyerekszoba összeállítást, amely minden fontos elemet tartalmaz és rendkívül kis helyet foglal a térből. A Magellan bútorcsalád elemei rendkívül variálhatóak, tágasak és magasak, ezáltal könnyítve meg a rendrakást. A Magellan bútor elérhető: a melegséget sugárzó körte, és a népszerű almafa színben. Az elemes bútorcsaládból dolgozószobát, nappalit, gyermek és ifjúsági szoba állítható össze.
Magellan bútor- luxus hajók bútora, otthon!

Manifi elemes bútor

Manifi elemes bútor

A Vox gyár legújabb kollekciója a Manifi bútorcsalád. Egyik jellemző tulajdonsága, hogy néhány elem frontján minőségi, szép grafikai motívum található. Az ajtóval rendelkező bútorok húzói aszimmetrikus elrendezése, a bútorok lekerekített formái, a modern bútorstílust tükrözik. A Manifi elemes bútorcsaládból modern nappali, étkező rendezhető be. Főleg ajánljuk amerikai stílusú lakásokba, ahol az étkező és a nappali egy légtérben van, hiszen az elemekkel jól berendezhető egy ilyen stílusú lakás. A bútorok korpuszai sötét jázmin, frontjai pedig bézs színben rendelhető. A frontok karcálló laminált anyagból, a húzók fémből, a bútorok lábazata pedig eredeti, természetes fából készült. A „push-open" technikának köszönhetően az ajtók enyhe nyomásra nyílnak, illetve záródnak.
Manifi bútor a Voxtól: az igényes modern bútorok kedvelőinek!

Modern elemes bútor

Modern elemes bútor

A Vox bútor Modern elemes bútorcsalád tervezésénél, a modern olasz design adott ihletet a hírneves Christopher Gielniak bútortervezőnek. Szimmetrikus, minimalista elemek alkotják a Modern bútor kollekciót, amelynek egyedi és figyelemre méltó jellemzője a kontrasztos intarzia betét az elemek frontjain. Nincs felesleges és zavaró húzó vagy foganytú a bútorokon, hiszen az ajtók és fiókfrontok enyhe nyomásra nyílnak vagy záródnak. Ne lepődjön majd meg, ha vendégei minden ajtót ki szeretnének majd nyitni, hiszen ilyen megoldást kevés helyen alkalmaznak még a bútorpiacon. A Modern elemes bútor nem csak egyszerűen gyönyörű, hanem praktikus is, hiszen a polcok mélyek, az elemek magasak, így óriási „raktér" áll a Modern bútort vásárló ember rendelkezésére. Két színben- wenge és szürke/krém variációban rendelhető. Nincs megalkuvás, hiszen a Modern bútor elemválasztékának köszönhetően nagyon változatos formájú szobák rendezhetőek be. A Vox gyár Modern elemeiből hálószobát, dolgozószobát, ebédlőt, nappalit, előszobát, sőt akár egy modern, értékálló ifjúsági szobát is berendezhetünk. Akik igazán egyedülálló és modern bútort szeretnének, annak most az Avernus Online Webáruház megkönnyíti a döntést, hiszen minden Vox Modern bútort akcióban, 30% kedvezménnyel kínálunk, akár ingyenes szállítással az ország egész területére.
Modern elemes kollekció- egyedülálló hatás

New Folk

New Folk

A New Folk bútorcsaládot tervezője, a hagyományos népművészeti elemeket, az aktuális bútor trenddel és technológiával párosítva alkotta meg. A bútorok korpuszai a folklór fekete, frontjai pedig gabona juhar színben rendelhetőek. A New Folk bútorok frontjain megtalálható színes csíkozások, a folklór népművészetből ismert, abroncsos szoknyák színes mintázatát vette át, ezzel is gazdagítva a Vox gyár New Folk bútorcsalád művészi voltát. Különböző magasságú komódok, fiókos szekrények találhatóak a kínálatban, lehető téve az egyedi lakberendezést otthonunkban. Külön érdekessége a bútorcsaládnak az LCD tv tartó panel, illetve a tágas 2 ajtós gardróbszekrénybelső, hangulatos világítása. A Vox gyár ezt a bútorcsaládot is enyhe nyomásra nyíló illetve záródó ajtókkal, fiókokkal látta el, így nincs szükség felesleges húzókra, amely a bútor esztétikai megjelenését rontaná. Anyagát tekintve a Vox gyár erős, karcálló laminálással látta el a New Folk bútorokat. Akció! 30 % kedvezmény minden Vox bútorra, így a New Folk elemes bútorcsaládra is. Rendeljen most online webáruházunkban, akár ingyenes szálíltással.
Vox bútor, New Folk elemes család: a hagyománytisztelő, modern embereknek!

Ovo elemes bútor

Ovo elemes bútor

A Vox bútorgyár Ovo bútorcsaládjának megálmodója a bútor tervezésekor azokra az emberekre gondolt akik szeretik a modern formákat, de egyúttal a természetért is rajonganak. Az Ovo bútor elemeinek frontjaira rendelhetünk gyönyörűen megtervezett, növény formájú, gyerekszobába pedig fiatalos, lendületes, „gördeszkázó fiatal" mintázatú matricát. Az Ovo elemes bútorcsalád korpusza a lágy szürke szín, frontja pedig bézs és dió színben rendelhető. A Vox gyár csak minőségi bútorokat gyárt, így a felület karc és hőálló anyaggal látta el. Az ajtók és fiókok úgynevezett „push-open" technikával nyithatóak, zárhatóak, így nincs felesleges fogantyú az elemeken. A záródást rendkívül halkká teszi ez a technikai megoldás az Ovo bútornál. A nagy gardróbszekrény LED-es belső világítással láttak el. A Vox gyár Ovo bútorból modern hálószobát, dolgozószobát és ifjúsági szobát alakíthatunk ki.
Ovo bútor- igényesség a javából!

Pacyfic elemes bútor

Pacyfic elemes bútor

A Pacyfic bútor a Vox gyár egyik különlegessége. Lágy, hullámos vonalak, egyedi homorú vagy domború alakítású ajtók vagy komódok teszik igazán eredetivé a Pacyfic bútort. Barátságos, hangulatos szobák alakíthatóak ki, hiszen nincs határozott él, hanem finoman ívelő vonalak alkotják a Vox gyár Pacyfic termékcsaládját. Egyedi megoldást kínál a különleges világítós komód, tv-állvány, amely elemek egyediséget, különlegességet sugároznak. A Pacyfic bútort pensylwaniai cseresznye korpusszal, és pensylwaniai cseresznye vagy bianco dió fronttal lehet választani. Anyagát tekintve az ajtók furnérozottak, ami emeli a bútor eszmei, vizuális értékét, és természetesen időtálló. A Vox bútor Pacyfic kollekció elemei nagyon tágasak, jól pakolhatóak, így gyorsan rend rakható a szobában. A Pacyfic bútorokból hangulatos, minőségi, értékálló hálószobát, nappalit rendezhetünk be.
Kedveskedni szeretnénk azoknak akik igazán minőségi, értékálló, egyedi, trendi bútort szeretnének, így a Pacyfic bútort online rendelés esetén 30% kedvezménnyel kínáljuk, akár ingyenes szállítással az ország egész területén.
Pacyfic bútor a Vox-tól: egyedi bútor egyedi embereknek!

Rómeó és Júlia

Rómeó és Júlia

Rómeó és Júlia. Már a bútorcsalád neve is megmutatja, hogy a Vox bútorgyár egy igazi romantikus bútort alkotott meg, hiszen a kollekció tervezésénél a világhírű olasz belső építészet adott ihletet. Egyenes, könnyed vonalak, harmonikus, és egyedülállóan meleg színek alkotják a Vox bútor Rómeó és Júlia családját. Az elemek korpusza minden esetben vox alma, a frontokat kérhetjük vox alma vagy vox bézs színben egyaránt. Tovább emeli a bútor exkluzív megjelenését az elegáns fém fogantyúk. A Vox bútor Rómeó és Júlia kollekciójából olasz hangulatú, romantikus hálószobákat, nappalit, étkezőt, előszobát, vagy akár gyerekszobát is kialakíthatunk. A bútorcsalád óriási variálhatósági lehetőségeket rejt. Például az ágykeret rendelhető 140, 160 és 180-as méretben, külön rendelhető hozzá fejvég, vagy ami igazán romantikus bútorrá teszi a Rómeó és Júliát, az a választható baldachin. Minden, a családhoz tartozó ágy fejvégeket hangulatos világítással is megrendelhető. Óriási pakolási lehetőségeket rejtenek a szekrények, hiszen 2,2 méteres magasságukkal és 55 cm mélységükkel óriási ruha mennyiséget képesek "elnyelni". Most bevezető áron kínáljuk online webáruházunkban a Vox bútor Rómeó és Júlia bútorcsaládját, hiszen minden elemet akcióban, 30% kedvezménnyel vásárolhat meg.
Rómeó és Júlia: az örök romantikus!