Modern szekrénysorok

Blade 2 modern szekrénysor

Blade 2 modern szekrénysor

A Blade 2 szekrénysor egy igazán jó választás abban az esetben ha kedvező áron keres modern szekrénysort LED világítással. A kellemes szürke korpuszt kiemeli a modern hatást tükröző fényes fehér ajtók. Rendelhető hozzá dohányzóasztal, komód is, így akár egy teljes nappalit is berendezhet a Blade bútor elemeiből. 

Blade 4 modern szekrénysor

Blade 4 modern szekrénysor

A Blade 4 szekrénysor a modern bútorok megtestesítője. A fekete korpusz mellé egy igazán egyedi "sahara" elnevezésű front jár. A világítást most ajándékba adjuk a Blade 4 szekrénysor mellé. Rendelhető még hozzá komód, dohányzóasztal is, így egy teljes nappali berendezhető a Blade 4 elemeivel.

Cama I modern szekrénysor

Cama I modern szekrénysor

A Cama I modern nappali szekrénysor igazán változatos színvilágban rendelhető, így szinte mindenki megtalálja a magának és lakásának legmegfelelőbb összeállítást. A vitrines elemekhez külön rendelhető LED világítás, kék, zöld, fehér, cseresznye színben. A Cama I nappali szekrénysor 250 cm széles, 190 cm magas és 5 különböző színösszeállításban rendelhető. Kattintson és nézze meg a választékot. A szekrénysor tartalmaz egy nagy tv állványt, melynek tetején masszív 8 mm-es üveg található, 2 kis tv állványt, 2 vitrint és 3 kis fali polcot. Hihetetlen, de igaz! Ennyiért ennyi minden benne van!

Clif modern szekrénysor

Clif modern szekrénysor

A Clif modern szekrénysor 2 színben rendelhető: san remo tölgy/grafit szürke vagy a szürke/matt fehér. Az elemekhez a LED világítást most ajándékba adjuk. A szekrénysor mellé választhat különleges vitrines szekrényeket, komódokat, dohányzóasztalt is, így bármekkora nappali szoba berendezhető és egyedivé varázsolható a Clif bútor elemeivel.

Lauren modern szekrénysor

Lauren modern szekrénysor

A Lauren szekrénysor a modern bútorok megtestesítője. Fényes fehér ajtók, amik minőségi MDF-ből készülnek, a fogantyúk kellemes tapintásúak, fekete színben készülnek. A Lauren bútor korpusza fehér színben készül. Rendeljen hozzá a különleges komódokból, vitrines elemből, dohányzóasztalból, így egy komplett nappali berendezhető a Lauren bútor elemeiből.

Logo I modern szekrénysor

Logo I modern szekrénysor

A Cama Meble gyár a modern nappali szekrénysorok egyre nagyobb  piacát igyekszik kielégíteni. A Cama Meble Logo I elnevezésű modern nappali szekrénysora a népszerű wenge korpusszal, és felül wenge, alul fényes fehér ajtókkal készül. Négy összeállítási tippet adunk a Logo I szekrénysor mellé, de a végleges összeállítást Ön döntheti el, hiszen az elemeket úgy variálja ahogy akarja, így egy igazán egyedi nappali is összeállítható. A Cama Meble Logo I nappali szekrénysor tartalmaz 2 tv állványt, melyhez 3 ajtót csomagolunk, egy vízszintes és egy függőleges vitrines elem, és 2 db fali polcot. Az elemek és a tv állvány ajtók variálásával teljesen más összeállítást érhetünk el!

Logo II modern szekrénysor

Logo II modern szekrénysor

Modern, trendi, minőségi nappali szekrénysort keres? A Logo II nappali szekrénysor mindent tud, amit egy modern nappalinak tudnia kell. Változatos, divatos, fiatalos színek: fényes fehér, fekete, fényes bordó, fényes lila, wallis szilva. Kiváló minőségű fényes laminálás, amelytől egyedi és modern hatású lesz a szekrénysor. Vásároljon hozzá LED világítást, és tegye egyedivé nappaliját! A Logo II szekrénysor tartalmaz 2 db tv állványt (100 és 150 cm), 1 tv tartó polcot, 1 db vízszintes, 1 db függőleges vitrines elemet és 2 db fali polcot.
Tegye nappaliját egyedivé, és rendezze be Logo II modern szekrénysorral!

Reno modern szekrénysor

Reno modern szekrénysor

A Reno szekrénysor a tökéletes választás Önnek ha egy igazán ütős modern bútort szeretne igazán alacsony áron! Kapható fehér/fényes fehér, fehér/fényes fekete és fehér/fényes grafit szürke színben. A LED világítás hozzá alaptartozék. A szekrénysor áll egy 2 méter széles tv állványból, 2 db fali vitrinből és egy igazán mutatós fali polcból. Rendeljen most gyors és akár ingyenes szállítással Reno szekrénysort!

Saala modern szekrénysor

Saala modern szekrénysor

A Saala bútorcsalád elemeit a nagyon népszerű monument tölgy színben rendelheti, az ajtók pedig fényes fehérek. A fogantyúk és a lábak alumínium szürkék. Az elemekhez tartozó LED világítás most ajándék!
Rendelhető két féle szekrénysor: Saala és Saala 3, és rendelhető egy különleges komód is, mely mindkét szekrénysorhoz passzol. Ne habozzon! Gyors és olcsó házhozszállítás az ország egész területére. Rendeljen most!

Skanso modern szekrénysor

Skanso modern szekrénysor

Ha Skanso szekrénysort vásárol, akkor Ön szereti az egyediséget, a modern színt és a lekerekített formákat, és ami a legfontosabb: a pénztárcáját. Hiszen most nálunk iegen kedvező áron vásárolhatja meg a Skanso szekrénysort. A tölgy szín mellé az ajtók fényes fehérben készülnek. A LED világítás ajándék lesz a csomagban:-)

Vinie modern szekrénysor

Vinie modern szekrénysor

A Vinie modern bútorcsalád a kellemes tölgy/matt fehér színt kapta, mely kecses lábakon áll. A szekrénysorhoz rendelhető különböző méretű komód, dohányzóasztal, így egy teljes nappali berendezhető az elemekkel.