Konyhabútorok

Mela konyhabútor

Mela konyhabútor

A Mela konyhabútor kedvező választás az olyan Vásárlóknak, akik szeretik a népszerű sonoma tölgy színt. Minőségi konyhabútor, verhetetlen áron. A korpusz és a frontok is sonoma tölgy színben kerülnek leszállításra. A kiszállítási díj ingyenes!

Tiffany elemes konyhabútor

Tiffany elemes konyhabútor

A Tiffany elemes bútor elemeiből egyedi konyha állítható össze. Rengeteg alsó és felső elem, különböző sütő, mosogatós, fiókos elemek között válogathatunk, és a legspeciálisabb helyekre is találunk majd elemet. Az elem ára nagyon kedvező! Fontos megjegyezni, hogy a frontok nem bútorlapból vannak, hanem minőségi MDF anyagból, ráadásul mindegyik elem el van látva becsapódás-gátló vasalattal, amik csak a drága konyhák jellemzője volt!

Tiffany fix konyhabútor

Tiffany fix konyhabútor

A Tiffany konyhabútor azoknak ajánlott, akik szeretik a fényes fehér ajtókat, a modern, letisztult elemeket, de nem szeretnének vagyonokat fizetni a konyhabútorért, ellenben a minőségről sem hajlandóak lemondani. Ha Tiffany fix bútorok között nem találta meg az ideális összeállítást, akkor keresse fel az elemes Tiffany konyhabútor menüpontot, és válogassa össze álmai konyháját.