Junona Line konyhabútor

Juno Eliza alsó szekrény sonoma

Juno Eliza alsó szekrény sonoma

A népszerű sonoma tölgy színű elemek igazán modern hatást eredményeznek a konyhában. A Junona Line alsó szekrényei között találunk fiókos elemet, 2 ajtós 60 vagy 80 cm széles szekrényt, sarokszekrényt, mosogatószekrényt, és még egy 60-as sütőbeépítést is. A megadott árak tartalmazzák a korpusz és ajtó(k), fogantyú(k) árát. Igazi költségcsökkentési ajánlatunk: vásároljon egy fix Junona Line konyhát, és csak az üres helyekre vásároljon elemes konyhabútort, és így rengeteg pénzt megspórol.

Juno Eliza alsó szekrény wenge

Juno Eliza alsó szekrény wenge

Válogasson kedvére, variálja úgy az elemeket, hogy a legtökéletesebb konyhát kapja! A Junona Line alsó szekrényeivel L vagy akár U alakú konyha is kialakítható, igazán kedvező áron! A modern forma és óriási elemválaszték biztosan nagy sikert arat majd a családban. Költségcsökkentési tippünk: először egy Junona Line 240 wenge fix konyhabútort vásároljon, és csak a megmaradt helyre vásároljon elemes konyhát, hiszen így több ezer forintot spórolhat meg! Ne felejtse, hogy mi az ország egész területére, akár ingyenesen leszállítjuk álmai konyháját! 

Juno Eliza felső szekrény

Juno Eliza felső szekrény

A Junona Line felső szekrényei a népszerű sonoma tölgy színben rendelhetőek. Az elemválasztékban találunk 1 ajtós, 2 ajtós szekrényt különböző méretekben, vitrines szekrényt, páraelszívó takarást, sőt, sarokszekrényt is! A felső elemek alá rendelhetünk különböző méretű polcokat, így konyhánk nem csak látványra lesz gyönyörű, hanem praktikus is lesz! Az elemek variálásával bármilyen nagyságú és formájú konyabútor összeállítható, nagyon kedvező áron. Fontos információ, hogy a felső elemek teste (másnevén korpusz) minden esetben wenge színűek, csak az ajtók készülnek sonoma tölgy színben. Költségcsökkentési ötletünk: rendeljen egy fix Junona konyhabútort, és csak az üres helyekre rendeljen elemes bútort, így sok pénzt takaríthat meg! Természetesen a Junona konyhabútornál a minőség garanált!

Juno Natalia

Juno Natalia

Junona Eliza Line

Junona Eliza Line

AKCIÓ! 
Minőségi és modern konyhabútort keres, alacsony áron? Nem szeretne több százezer forintot fizetni egy konyhabútorért, de a minőségről nem akar lemondani? Pont Önnek találtuk ki a Junona Line 240 konyhabútort! Kedvező ár, minőségi anyagok, modern forma, változatos színösszeállítás! 5 különböző szín: fényes fehér/szliwa vallis, fényes fehér/szary wolfram, sonoam tölgy/wenge, sonoma tölgy, és sibiu jasny. Az akciós Junona konyháknál a korpusz, tehát a bútor teste minden esetben kívülről wenge, belülről pedig bézs. Az ajtók lehetnek wenge/sonoma vagy sonoma/sonoma összeállítású. A Junona Line 2,4 méter, az összeállításban az alábbi elemeket találja meg: alul 80 cm, 40 cm, és 60 cm széles, felül: 80 cm vitrines, 40 cm, 60 cm-es páraelszívó takarás, és 60 cm-es elem. A megadott ár nem tartalmazza a mosogató árát! Természetesen tudjuk, hogy mindem konyha más, így az elemes Junona Line konyhát is ajánljuk figyelmébe, ahol tökéletesre tervezheti álmai konyháját, kedvező áron!
Junona Line 240 – a konyhák új generációja diszkont áron!

Junona Line fix 230,180,170

Junona Line fix 230,180,170

A Junona 240 konyhabútor óriási sikere miatt ezentúl más méretekben is kapható: 230 cm, 180 cm, 170 cm szélességben. Továbbra is 5 különböző színben kapható. Tervezze meg álmai konyháját, nézzen szét az elemes Junona konyhabútor menüpontnál, vagy vásároljon kedvező áron Junona Line 240 konyhabútort.