Ifjúsági bútorok

Caps ifjúsági bútor

Caps ifjúsági bútor

A Black Red White legújabb ifjúsági bútorcsaládja a Caps bútor. ÚJDONSÁG! Most már három külöböző színösszeállítás! A kellemes világos tölgy szín, kék, pink vagy a szürke színnel kombinálható, így fiús és lányos szülők is megtalálják számításaikat a Caps bútor elemei között. A 16 elem között található Caps ágykeret, melyet kérhetünk ágyneműtartó fiókkal is, Caps íróasztal, különféle komódok és egy nagyon praktikus Caps tároló láda is, mely segítségével egyszerűbb lesz a rendrakás. A különböző polcos és akasztós szekrények variálásával kellemes ifjúsági szobát rendezhetünk be gyermekünknek. A Caps bútor a Black Red White 2012 Premium választékában szerepel. Most akciónk keretében ezt a Premium bútort igen kedvező áron rendelheti meg online webáruházunkban.
Caps bútor - kedvező ár, kiváló minőség!

Graphic ifjúsági bútor

Graphic ifjúsági bútor

Nagyobb gyereknek keres egy ízig-vérig modern ifjúsági bútort, nagy elemválasztékkal, egyedi megoldásokkal? Nem szeretné gyermekét „tucat” bútorok között látni nap mint nap? Persze nem szeretne sokat költeni bútorra? Akkor a Graphic elemes bútort Önnek, illetve gyermekének találták ki! Kedvező ára mellett, további engedményeket adunk, ráadásul akár ingyenes szállítással az ország bármely pontjára! A wolfram szürke elemek kérhetőek fényes fehér frontokkal is. A sárga kiegészítő szín fiatalságot, egyediséget visz a Graphic bútor elemeibe. A Black Red White tervezői nem könnyítették meg az Ön dolgát, hiszen óriási az elemválaszték, de ezáltal szinte bármilyen szoba berendezhető. Két különleges matrica is rendelhető az elemekre, ezáltal még viccesebb és lazább ifjúsági szoba alakítható ki.

Indi ifjúsági bútor

Indi ifjúsági bútor

Az egyszerű formavilágú Indi ifjúsági elemes bútort három színben gyártják: a világos tátra bükk, a komolyságot tükröző sötétebb árnyalatú wenge, és akik kerülik az egyhangúságot, azoknak itt a wenge korpusz és sucupira front kombinációja. Webáruházunkban az összes színt megtekintheti, meg is rendelheti, és gyorsan, megbízhatóan házhoz szállítjuk. A bútor egyedi megjelenését különleges fogantyúk hangsúlyozzák. Az Indi bútorcsaládba tartozó 9 elem között találunk szekrényeket, polcokat, komódokat, ágykeretet, íróasztalt és fali szekrényt is. Így az Indi bútor elemeiből egy komplett ifjúsági szoba rendezhető be.
Indi bútor - ifjúsági szoba, olcsón, kiváló minőségben a Black Red White-tól, Európa egyik legnagyobb bútorgyártójától!

Nepo ifjúsági bútor

Nepo ifjúsági bútor

Az új elemes Nepo bútorcsalád 26 különböző és egyedi elemből áll. Elsősorban ifjúsági szobákba ajánljuk, hiszen a nagyméretű íróasztal, kényelmes ágykeret, egyedi polcos szekrények segítségével könnyedén berendezhető bármilyen ifjúsági szoba. A további elemeket megfigyelve, akár nappali vagy előszoba is berendezhető, hiszen a tv állványok, fogasok, szekrények variálásával ez is könnyedén megoldható. A Nepo bútor elemeit 3 színben gyártják: a népszerű fehér/sonoma tölgy, tiszta fehér, és a modern hatást a leginkább kifejező wenge színben. Áruházunkban folyamatos akciókkal és akár ingyenes szállítással kedveskedünk Vásárlóinknak, így Önnek több pénz marad a tárcájában ha tőlünk vásárol!

Nikko ifjúsági bútor

Nikko ifjúsági bútor

A Nikko bútor a Black Red White egyik legújabb modern ifjúsági bútorcsaládja. 12 különleges elem között válogathat. Egyedi színvilága mindenkit magával ragad, hiszen a komolyságot tükröző láva frontok mellett, a kellemes és vidám uni bordó szín is választható. Aszimmetrikusan elhelyezett fogantyúk, mely színben eltér a korpusztól és fronttól, így fokozva a modern és precíz hatást. Az elemek variálhatósága óriási, akár egymás mellé is rakhatja őket, így akár egy szekrénysor is összerakható az elemekből. A különleges megoldású fali és könyvespolcok használata egyedivé teszi a szobát, mindemellett tökéletesen „elnyelnek” minden könyvet, játékot.

Rupi ifjúsági bútor

Rupi ifjúsági bútor

A Rupi elemes ifjúsági bútor a Black Red White legújabb bútorcsaládja. 15 elem között válogathatunk. A világos tölgy és a szürke szín nagyszerű harmóniát teremt. A Rupi bútor elemeiből könnyedén összeállíthat ifjúsági szobákat. Emeletes ágyat keres? Itt azt is megtalálja! Kevés hely van a szobában? A Rupi bútor megoldja! Komplett emelet ágy, alatta akasztós szekrénnyel és íróasztallal! Kedvező áron, gyors szállítással!
Rupi bútor - a Black Red White bútorok új generációja!