Hálószoba bútorok

Dream hálószoba bútor

Dream hálószoba bútor

Modern, egyszerű vonalvezetés, egészen világos, elegáns árnylatok jellemzik a Dream hálószoba-összeállítást. Az önállóan rendelhető elemeket nida juhar színben gyártják, így a Dream hálószoba elemeit bátran választhatjuk a kisebb méretű hálószobákba is. A világos szín mellett, a tükörrel ellátott szekrényajtók is segítik a tér megnagyobbítását. A Dream háló elemei önállóan rendelhetők. Az elemválasztékban találunk 140 cm széles ágykeretet; 160 cm széles ágykeret (mindkettő ágyrácsos típusú); fésülködő asztalt, falitükröt; négyfiókos komódot; háromajtós gardróbot  és négyajtós gardróbszekérnyt is. Az ágykerethez és a gardróbokhoz díszleceket is választhatunk.

Extaza hálószoba bútor

Extaza hálószoba bútor

Lekerekített formák, félköríves megoldások, egyszerűen díszített frontok és ágyvégek jellemzik az Extaza hálószoba-összeállítás bútorait. Az Extaza háló elemei mézéger színűek, önállóan rendelhetőek. Az Extaza háló elemválasztékában találunk ágykeretet; éjjeli szekrényt; tükrös fésülködő asztalkát; négyfiókos komódot és tükörrel ellátott, négyajtós gardróbszekrényt is. Az ágykeret 160 cm széles, ágyneműtartós és ágyrácos válatozatban is lehet rendelni. Figyelem! Az Extaza éjjeli szekrények csak párban rendelhetőek!!!

Kim hálószoba bútor

Kim hálószoba bútor

A modern stílusú Kim hálószoba-összeállítás bútorait nida juhar és strassburg juhar szíben gyártják. A Kim háló elemei kedvező árfekvésű, önállóan rendelhető bútorok, amelyek gyakran szerepelnek akciós kínálatunkban is. A Kim háló elemválasztékában találunk 140 cm széles ágykeretet; 160 cm széles ágykeretet (mindkettő ágyrácsos típusú); éjjeli szekrényt; négyfiókos komódot és háromajtós, tükrös gardróbszekrényt is.

Matracok, ágyrácsok hálószoba bútor

Matracok, ágyrácsok hálószoba bútor