Gardróbok

185 3D gardrób szekrény

185 3D gardrób szekrény

A 185 3D szekrény egy 213.5 cm magas, 188.5 cm széles, 60 cm mély, háromajtós gardróbszekrény, amelyet mézéger színben készítenek. Belső elosztása: egyik oldalán polcos, középen és a másik oldalon akasztós (utóbbi szekrényrészek nincsnek külön elválasztva). A középső ajtó tükrös.

185 4D gardrób szekrény

185 4D gardrób szekrény

A 185 4D szekrény egy 213.5 cm magas, 188.5 cm széles, 75 cm mély, négyajtós gardróbszekrény. Mézéger színben gyártják. Belső elosztása: kétoldalt akasztós, a középső szekrényrész polcos, két fiókkal rendelkezik. A két középső ajtó tükrös.

205 4D gardrób szekrény

205 4D gardrób szekrény

A Black Red White gyár egyik legnagyobb és a legnépszerűbb gardróbszekrénye. A 205 4D szekrény egy 213 cm magas, 204 cm széles, 75 cm mély gardrógszekrény, amelyet mézéger színben gyártanak. Belső elosztása: kétoldalt akasztós (felső polccal), középen három polcot és három széles fiókot tartalmaz. Az oldalsó akasztós szekrényrészek tükrös tolóajtókkal záródnak.
Óriási tükrök, ívelt párkány, hatalmas tárolóterek, lágyan mozgó tolóajtók, és két szpotlámpa beépítés teszi a BRW 205 4D gardróbszekényt a  gardrószekrények királyává. Most akciós áron, 30% kedvezménnyel vásárolhatja meg online webáruházunkban, akár ingyenes szállítással.

Duel 3D gardrób

Duel 3D gardrób

A Duel 3D elnevezésű óriási gardróbszekrény a Black Red White gyár terméke. Három különböző színben rendelhető: a sötét wenge, a világos mézéger, és a country stílusú kalvados. Különlgessége a Duel 3D gardróbszekrénynek, hogy a két szélső ajtó, tolóajtó. Felépítése: a tükör mögötti rész végig polcos, a 2 nagy ajtó mögötti rész akasztós, és ha még mindig van elpakolni való ruha, akkor ott van a felső rész, amely a 3 kis ajtó mögött található. Ocióban rendelhető. Ha Önnek különleges elvárása van egy gardróbszekrénytől, akkor külön opcióként vásárolhat plusz polcokat vagy fiókos elemeket pont ugyanolyan színben, mint maga a szekrény, így egy teljesen az Ön személyére szabott gardróbszekrény alakítható ki, kedvező áron, ingyenes szállítással az ország bármely pontjára.
Óriási mérete miatt bátran ajánljuk, hiszen hatalmas ruhamennyiséget képes magába fogadni. 60,5 cm mélység, 231 cm magasság, és 152 cm szélesség. Még ez sem elég nagy? Akkor ajánljuk a Duel 4D tolóajtós gardóbszekrényt! Itt már jöhet minden ruhamennyiség!

Duel 4D gardrób

Duel 4D gardrób

A Duel 4D elnevezésű bútor egy hatalmas tolóajtós gardróbszekrény. Három színben rendelhető: wenge, mézéger, és az egyre népszerűbb kalvados. A Black Red White bútor tervezői tudják, hogy milyen fontos egy gardróbszekrény a lakásban, és a Duel 4D ezen irányelv alapján lett megtervezve. Óriási méret, hiszen 231 cm magas, 60,5 cm mély és 182 cm széles, így több mint bruttó 2,5 köbméter gardróbszekrényt kapunk. Felépítése: a 2 tolóajtó mögött akasztós rész, a 2 tükrös ajtó mögött polcos rész, alatta 2 hatalmas fiók, felül a 4 ajtó mögött úgynevezett kalaptartó rész található. Különálló gardróbszobákba vagy hálószobákba ajánljuk. Választhatja bármelyik színt, az elemes bútorok menüpont alatt mindegyikhez talál megfelelő bútort. Kalvadoshoz a Bigger bútor, mézégerhez az Atriss bútor, a wenge Duel 4D gardróbhoz pedig a különleges  Areka bútor, a modern  August bútor, a minimalista  Doors bútor, a rejtett fogantyús Kaspian bútor, Largo bútor, vagy a legnépszerűbb és egyedi Raflo bútor elemeit ajánljuk. Így komplett hálószobát is berendezhet ha az Avernus Bútortól vásárol. 

Ida gardrób szekrény

Ida gardrób szekrény

Az Ida gardrób-család 3 db, önállóan is rendelhető gardróbszekrényt tartalmaz, amelyek mézéger színben készülnek. Az Ida gardróbok masszív, magas bútorok, amelyek lehetővé teszik a belső terek teljes magasságban történő kihasználását. A polcok és a fiókok mélyek, praktikus pakolóterületet nyújtanak.
Az Ida garbrób-család tagjai:
IDA 1D2S: egyajtós, magas akasztós szekrény, alul 2 fiókkal, fölül egy polccal.
IDA 2D2S: kétajtós akasztós szekrény, fölül polccal, az egyik oldalon két fiókkal. A fiókok feletti ajtó tükrös.
IDA 3D2S: háromajtós akasztós szekrény, fölül egy polccal, középen két alsó fiókkal. A középső ajtó tükrös.

Ina gardrób szekrény

Ina gardrób szekrény

Az Ina szekrény egy magas (230.5 cm), masszív, tolóajtós gardróbszekrény; amely keskeny előszobákba, szűk gardrób helységekbe is ideális, mert az ajtók kinyitása nem igényel nagy teret. Mézéger színben készül. Akasztós, a felső szekrényrész külön tolóajtókkal záródik. Az egyik tolóajtó tükrös.

Kaja gardrób szekrény

Kaja gardrób szekrény

A Kaja gardrób-család két darab önállóan is rendelhető, mézéger színű akasztós szekrényt tartalmaz.
A Kaja gradrób-család elemei:
Kaja 2D: kétajtós, akasztós gardróbszekrény felül egy polccal, az egyik ajtó alatt két fiókkal. A fiókok feletti ajtót elegáns, ovális tükör díszíti.
Kaja 3D: háromajtós gardróbszekrény, amely belül egy szélesebb és egy keskenyebb akasztós részből áll. Felöl egy polcot; középen, alul  két fiókot tartalmaz. A középső ajtót elegáns, ovális tükör díszíti.

Kama gardrób szekrény

Kama gardrób szekrény

A Kama szekrény nagy méretű, tolóajtós gardróbszekrény. Bükk és mézéger színben rendelhető. A felső szekrényrészek külön tolóajtókkal záródnak. Belső elosztása: egyik oldalán polcos, középen és a másik oldalon akasztós (utóbbi részek nincsenek külön elválasztva). A középső tolóajtó tükrös.

Laura gardrób szekrény

Laura gardrób szekrény

A Laura szekrény egy 230.5 cm magas, 182.5 cm széles és 60.5 cm mély gardróbszekrény. Bükk és mézéger színben rendelhető. Belső elosztása: kétoldalt akasztós (fölöttük külön ajtóval zárható kisszekrényekkel), a középső szekrényrész polcos két alsó fiókkal. Az oldalsó, akasztós szekrényrészek tkrös tolóajtókkal záródnak.

Roma gardrób szekrény

Roma gardrób szekrény

A Roma szekrény egy magas (230.5 cm), masszív, tolóajtós gardróbszekrény; amely keskeny előszobákba, szűk gardrób helységekbe is ideális, mert az ajtók kinyitása nem igényel nagy teret. Mézéger színben készül. A felső szekrényrész külön tolóajtókkal záródik. Belső elosztása: egy szélesebb akasztós és egy keskenyebb polcos részt tartalmaz. Az egyik tolóajtó tükrös.