Fix szekrénysorok

Fargo szekrénysor fix szekrénysor

Fargo szekrénysor fix szekrénysor

Ki mondta, hogy csak a multik tudnak jó áron bútort forgalmazni? A Black Red White Fargo elnevezésű nappali szekrénysora igazán ütős áron kapható online webáruházunkban. Három színben rendelhető: wenge/wallis szilva, wenge/teak és a legújabb tátra bükk kivitelben. A Brw gyár a gazdasági válság hatására hozta létre ezt a szekrénysort, ezzel támogatva a családokat, hogy ebben a "pénzszűke" világban is olcsó, de jó minőségű bútorhoz jussanak az emberek. A Fargo szekrénysor különlegessége, hogy négy elválasztható eleme van, így nem szükséges egymás mellé helyeznünk őket. További "ajándéka" a Black Red Whitne gyárnak, hogy a vitrines elem üvegpolcai, a legmodernebb, úgynevezett LED lámpákkal vannak megvilágítva. 
Fargo bútor- a legjobb választás a szekréysorok között!

Jaspi szekrénysor fix szekrénysor

Jaspi szekrénysor fix szekrénysor

Igazán gyönyörű, minőségi bútorral, és kedvező áron szeretné berendezni nappaliját? Nem elégszik meg silány utánzatokkal? Szeretne egy olyan nappali szekrénysort, amelynek szekrénye sok ruhát elrejt, elfér egy hatalmas LCD tv, és vitrines elemet is szeretne? Lehet mindezt egyszerre és olcsón? Persze! Jaspi nappali szekrénysor! A Black Red White új nappali szekrénysor 3 színben kapható: salev dió, wenge tölgy, és egy igazán modern salev dió/fényes fehér kivitelben. A gyár tervezőjét a Raflo bútor sikere ihlette meg, és létrejött egy igazán trendi és olcsó nappali szekrénysor a Jaspi bútor. Online webáruházunk folyamatos akcióban, és gyakran készleten tartja a Jaspi nappali szekrénysort.
Jaspi bútor - nappali szekrénysort olcsón, gyorsan, kiváló minőségben! 

Kaspian szekrénysor fix szekrénysor

Kaspian szekrénysor fix szekrénysor

A Brw gyár legújabb, a 2011-es évre szánt Kaspian elnevezésű nappali szekrénysora három féle színben rendelhető online webáruházunkban: wenge, wenge/palio, wenge/fényezett szürke. Óriási mérete, szép kivitelezése és változatos elemei miatt azonnal megkedveljük majd nappalinkban. Óriási méret, hiszen több, mint 3 méter széles, 55,5 cm mély, és még 2 méternél is magasabb, így óriási ruha és könyv mennyiséget képes magába fogadni a Kaspian nappali bútor. Négy fő elemből áll: egy vitrines szekrényből, egy tv állványból, amelyen elfér egy nagyobb méretű LCD tv is, egy tágas és mély ruhásszekrényből, és egy tv állvány fölötti polcrendszerből. Kérjük tekintse meg mind a 3 színkombinációt, és vásárolja meg azt a változatot, amely az Ön nappalijában a legjobban mutatna. Szeretne hozzá még elemeket vásárolni? Ebben is segíthetünk! Ha sonoma tölgy színben keres elemeket, akkor kattintson a Kaspian dab sonoma bútorra. Ha wenge színben bővítene, kattintson a Kaspian wenge bútorra.
Akció Kaspian bútor- a nappali szekrénysorok új generációja a Brw gyártól!

Konga nappali szekrénysor fix szekrénysor

Konga nappali szekrénysor fix szekrénysor

Hihetetlen, de igaz! Az Avernus ezt is megcsinálta! A Brw gyár legújabb 2011-es nappali kollekciója nálunk máris megvásárolható, hihetetlen kedvező akcióban. A Konga nappali szekrénysor óriási, hiszen három méter széles, és több, mint két méter magas, ezáltal hatalmas ruhamennyiséget tud elnyelni, így támogatva a nappali rendjét.

Neyo fix szekrénysor

Neyo fix szekrénysor

A Neyo nappali szekrénysor a Black Red White egy olcsó, de kiváló minőségű szerénysora. A modern alhambra szín, fényes fehér frontokkal kiegészítve nappalija ütős bútora lehet. Kedvező ár, akár ingyenes szállítás, rendeljen most!

Tip szekrénysor fix szekrénysor

Tip szekrénysor fix szekrénysor

A népszerű Tip szekrénysor sötét alma, nida juhar és mézéger színben illetve rendkívűl kedvező áron kapható. A Tip szekérnysorban akasztós szekrény, tv-állvány, fali polc, üveges vitrin és bárszekrény található. A Tip szerkénysor értékesítése csak kompletten történik, ám a Tip-top elemes bútorcsalád elemeivel remekül kiegészíthető. A Tip szekrénysor gyakran szerepel akciós kínálatainkban.

Wiki szekrénysor fix szekrénysor

Wiki szekrénysor fix szekrénysor

A Wiki szekrénysor a Black Red White szekrénysorai közül talán a legnépszerűbb. Öt féle variációs összeállítás és két színösszeállítás /aosta dió, sötét alma/ közül választhatunk. Nappali bútornak ideális, mindegyik Wiki szekrénysorban taálunk akasztós és vitrines szekrényt egyaránt. A Wiki szekrénnysorok a Wiktor elemes bútorcsalád elemeiből és színválasztékából lett megalkotva. Hogy igazán kedvező áron vásárolhassa meg Wiki szekénysorát, most folyamatos kedvezményt adunk minden Black Red White által gyártott Wiki szekrénysorra.