Fix szekrénysorok

Fargo szekrénysor fix szekrénysor

Fargo szekrénysor fix szekrénysor

Ki mondta, hogy csak a multik tudnak jó áron bútort forgalmazni? A Black Red White Fargo elnevezésű nappali szekrénysora igazán ütős áron kapható online webáruházunkban. Három színben rendelhető: wenge/wallis szilva, wenge/teak és a legújabb tátra bükk kivitelben. A Brw gyár a gazdasági válság hatására hozta létre ezt a szekrénysort, ezzel támogatva a családokat, hogy ebben a "pénzszűke" világban is olcsó, de jó minőségű bútorhoz jussanak az emberek. A Fargo szekrénysor különlegessége, hogy négy elválasztható eleme van, így nem szükséges egymás mellé helyeznünk őket. További "ajándéka" a Black Red Whitne gyárnak, hogy a vitrines elem üvegpolcai, a legmodernebb, úgynevezett LED lámpákkal vannak megvilágítva. 
Fargo bútor- a legjobb választás a szekréysorok között!

Kaspian szekrénysor fix szekrénysor

Kaspian szekrénysor fix szekrénysor

A Brw gyár legújabb, a 2011-es évre szánt Kaspian elnevezésű nappali szekrénysora három féle színben rendelhető online webáruházunkban: wenge, wenge/palio, wenge/fényezett szürke. Óriási mérete, szép kivitelezése és változatos elemei miatt azonnal megkedveljük majd nappalinkban. Óriási méret, hiszen több, mint 3 méter széles, 55,5 cm mély, és még 2 méternél is magasabb, így óriási ruha és könyv mennyiséget képes magába fogadni a Kaspian nappali bútor. Négy fő elemből áll: egy vitrines szekrényből, egy tv állványból, amelyen elfér egy nagyobb méretű LCD tv is, egy tágas és mély ruhásszekrényből, és egy tv állvány fölötti polcrendszerből. Kérjük tekintse meg mind a 3 színkombinációt, és vásárolja meg azt a változatot, amely az Ön nappalijában a legjobban mutatna. Szeretne hozzá még elemeket vásárolni? Ebben is segíthetünk! Ha sonoma tölgy színben keres elemeket, akkor kattintson a Kaspian dab sonoma bútorra. Ha wenge színben bővítene, kattintson a Kaspian wenge bútorra.
Akció Kaspian bútor- a nappali szekrénysorok új generációja!

Wiki szekrénysor fix szekrénysor

Wiki szekrénysor fix szekrénysor

A Wiki szekrénysor a Black Red White szekrénysorai közül talán a legnépszerűbb. Öt féle variációs összeállítás és két színösszeállítás /aosta dió, sötét alma/ közül választhatunk. Nappali bútornak ideális, mindegyik Wiki szekrénysorban taálunk akasztós és vitrines szekrényt egyaránt. A Wiki szekrénnysorok a Wiktor elemes bútorcsalád elemeiből és színválasztékából lett megalkotva. Hogy igazán kedvező áron vásárolhassa meg Wiki szekénysorát, most folyamatos kedvezményt adunk minden Black Red White által gyártott Wiki szekrénysorra.