Fix modern szekrénysorok

Bora fix modern szekrénysor

Bora fix modern szekrénysor

A Bora nappali szekrénysor minden részletében egy igazi modern szekrénysort takar. Matt fehér korpusz, alul fehér, felül fényes fekete ajtókkal. A tv állvány ajtói modern zsanérral vannak ellátva, így könnyebben lehet rendezkedni, mert nem kell tartani az ajtót. A tv állvány tetőlapja masszív 22 mm-es lapból készítik, így bátran rakhatunk rá nagyobb tv készülékeket is. 3 méter széles, ajánlott magassága 172 cm, de a felső elemek tetszés szerint módosíthatóak. A Bora szekrénysor 3 db tv állványt, 2 db vízszintes, 2 db függőleges fali szekrényt, és 2 db fali polcot tartalmaz.

Cama I fix modern szekrénysor

Cama I fix modern szekrénysor

A Cama I modern nappali szekrénysor igazán változatos színvilágban rendelhető, így szinte mindenki megtalálja a magának és lakásának legmegfelelőbb összeállítást. A vitrines elemekhez külön rendelhető LED világítás, kék, zöld, fehér, cseresznye színben. A Cama I nappali szekrénysor 250 cm széles, 190 cm magas és 5 különböző színösszeállításban rendelhető. Kattintson és nézze meg a választékot. A szekrénysor tartalmaz egy nagy tv állványt, melynek tetején masszív 8 mm-es üveg található, 2 kis tv állványt, 2 vitrint és 3 kis fali polcot. Hihetetlen, de igaz! Ennyiért ennyi minden benne van!

Logo I fix modern szekrénysor

Logo I fix modern szekrénysor

A Cama Meble gyár a modern nappali szekrénysorok egyre nagyobb  piacát igyekszik kielégíteni. A Cama Meble Logo I elnevezésű modern nappali szekrénysora a népszerű wenge korpusszal, és felül wenge, alul fényes fehér ajtókkal készül. Négy összeállítási tippet adunk a Logo I szekrénysor mellé, de a végleges összeállítást Ön döntheti el, hiszen az elemeket úgy variálja ahogy akarja, így egy igazán egyedi nappali is összeállítható. A Cama Meble Logo I nappali szekrénysor tartalmaz 2 tv állványt, melyhez 3 ajtót csomagolunk, egy vízszintes és egy függőleges vitrines elem, és 2 db fali polcot. Az elemek és a tv állvány ajtók variálásával teljesen más összeállítást érhetünk el!

Logo II fix modern szekrénysor

Logo II fix modern szekrénysor

Modern, trendi, minőségi nappali szekrénysort keres? A Logo II nappali szekrénysor mindent tud, amit egy modern nappalinak tudnia kell. Változatos, divatos, fiatalos színek: fényes fehér, fekete, fényes bordó, fényes lila, wallis szilva. Kiváló minőségű fényes laminálás, amelytől egyedi és modern hatású lesz a szekrénysor. Vásároljon hozzá LED világítást, és tegye egyedivé nappaliját! A Logo II szekrénysor tartalmaz 2 db tv állványt (100 és 150 cm), 1 tv tartó polcot, 1 db vízszintes, 1 db függőleges vitrines elemet és 2 db fali polcot.
Tegye nappaliját egyedivé, és rendezze be Logo II modern szekrénysorral!

Szekrénysor kiegészítők fix modern szekrénysor

Szekrénysor kiegészítők fix modern szekrénysor

Kiegészítőt keres a modern szekrénysorok mellé? Akkor itt kedvére válogathat! Különféle komódok, nagy méretű akasztós szekrények széles választéka. A kiegészítők természetesen színben és stílusban passzolnak a fix modern szekrénysorokkal, így Ön akár egy teljes nappalit berendezhet modern stílusban, semmilyen kompromisszumot nem kell kötnie.