Fix konyhabútorok

Nika 1,8 konyhabútorok fix konyhabútor

Nika 1,8 konyhabútorok fix konyhabútor

A Black Red White legkisebb blokk-konyhája a Nika 1,8 konyhabútor. Az ajtókat két féle színben lehet választani: a keretes sötét alma és a klasszikus mézéger. A korpuszok szine minden esetben sötét alma. Az elemek belső felülete a tisztaságot tükröző fehér színnel lett megalkotva. A fix Nika 1,8 konyhabútor 80 cm, 40 cm és egy 60 cm-es elemből áll össze. Az ár tartalmaz 2 munkalapot /40 és 60cm/ a szép pietra bézs színben. A munkalap vastagsága 2,8 cm. Elsődlegesen kis konyhákba javasoljuk, de a Nika 1,8 konyhabútor bővíthető a sötét alma elemes konyha és mézéger elemes Nika konyhával, így bármilyen formájú és méretű konyhát össze lehet állítani a népszerű Nika konyhabútorból. Most igazán akciós áron, 30% kedvezménnyel vásárolhatja meg online webáruházunkban a Nika 1,8 konyhabútort.
Nika 1,8- kis konyha  nagy főzőmestereknek!

Nika 2,5 konyhabútorok fix konyhabútor

Nika 2,5 konyhabútorok fix konyhabútor

A Brw gyár 2,5 méter széles blokk-konyhája a Nika 2,5 konyhabútor. Az ajtókat hat féle színben lehet választani: a keretes sötét alma,klasszikus mézéger, techno, kalvados, napéger és vanília. A korpuszok szine minden esetben sötét alma. Az elemek belső felülete a tisztaságot tükröző fehér színnel lett megalkotva. A fix Nika 2,5 konyhabútor 2 db 80 cm, 1db  40 cm és a felső elemeknél egy 50 cm-es páraelszívó takaró elemből áll össze. Az ár tartalmaz  munkalapot /40 és 80cm/ a szép pietra bézs színben. A munkalap vastagsága 2,8 cm. Az egyik felső 80-as elemnél megjelenik az üveg, így szem előtt lesz mindig a konyhai kiegészítők széles sora. Egyedülállóan a fix Nika konyhabútoroknál, a felső elemek magassága 57,3 cm, ezáltal kisebb konyhákba javasoljuk, hiszen nem kelt túlzsúfolt hatást. A Brw Nika 2,5 konyhabútor bővíthető az elemes Nika konyhával. Webáruházunkban, akciós áron, 30% kedvezménnyel juthat hozzá álmai konyhájához, egyszerű online rendeléssel, akár ingyenes szállítással az ország bármely pontjára.
Nika 2,5- egy igazi konyhai kisegítő!

Nika 2,6 konyhabútorok fix konyhabútor

Nika 2,6 konyhabútorok fix konyhabútor

A Black Red White konyhabútorok legnépszerűbb fix bútora a Nika 2,6 blokk-konyhája. Európában több tízezer példány mutatja, hogy minden korosztály, ízlés és pénztrárca megtalálja a számára legmegfelelőbb konyhabútort. A bőséges kínálatban megtalálható az olcsóbb laminált, a strapabíróbb Mdf, és az igazi fából készült Nika konyha is. Stílusát tekintve vásárolhatunk egyszerű, klasszikus, modern, minimalista és akár county stílusú konyhabútort egyaránt. Óriási színválaszték, hiszen a Nika 2,6 konyhabútorok 26 féle színben vásárolhatóak meg. Beszéljenek a képek! Klikkeljen a képekre és válassza ki az Ön ízlésének leginkább megfelelőt, és a lehető leghamarabb otthonába juttatjuk álmai Nika konyháját. Ha szeretné bővíteni konyhabútorát, annak már semmi akadálya, hiszen az elemes Nika konyhabútorok tökéletesen illeszkednek a a fix elemekhez, így akár L vagy U alakú konyha is varázsolható az Ön otthonába.Online webáruházunkban, folyamatos akcióban, 30% kedvezménnyel juthat hozzá álmai konyhájához, egyszerű online rendeléssel, akár ingyenes szállítással az ország bármely pontjára. Ne habozzon! Főzzön, a Brw Nika bútorral berendezett konyhájában, és meglátja az étel is sokkal finomabb lesz.
Nika 2,6konyhabútor- ne érje be kevesebbel
FIGYELEM! A "készletről azonnal" akció csak a készlet erejéig érvényes! A kiárusítás a megrenelések beérkezése szerint történik!

Sonia 2,4 konyhabútor fix konyhabútor

Sonia 2,4 konyhabútor fix konyhabútor

A Black Red White gyár legújabb, és a gazdasági válságra tekintettel a legolcsóbb blokk konyhabútora, a Sonia 2,4 konyhabútor. Az elemek korpusza fehér, az ajtók kellemes éger színben rendelhetők. A munkalapot a könnyen tisztítható és elegáns pietra bézs színben szállítja a gyártó. A Sonia 2,4 konyhabútor alsó részében találunk egy 80 cm-es mosogatószekrényt /a mosogatótálca nem tartozék/, egy 40 cm széles 1 ajtós 1 fiókos szekrényt, és egy 60 cm-es szekrényt. A Sonia akciós konyhabútor felső elemei egy vitrines 2 ajtós 80 cm széles elem, 40 cm széles egy ajtós elem, 60 cm széles páraelszívó takarás, és egy 60 cm széles 2 ajtós szekrényből állnak össze. A Sonia blokk konyhabútorhoz két fehér munkalapot csomagolt a Brw gyár: 1 db 40 cm, és 1 db 60 cm széles munkalapot. Használja ki ezt a ritka lehetőséget, és rendeljen akciós Sonia konyhabútort az Avernus Bútortól, online.