Előszobák

Agat előszoba bútor

Agat előszoba bútor

Az Agat előszoba-összeállítás egy akasztós szekrényből; egy cipősszekrénnyel ellátott, nyitott, akasztós falból; egy komódból és egy tükörből áll. Lekerekített, íves formák, valamin tapró húzók jellemzik. Mézéger színben gyártják. Az összeállítás kompletten és elemenként is rendelhető!

Aro előszoba bútor

Aro előszoba bútor

Az Aro félig nyitott előszobafal, egy tükrös tolóajtóval. Akasztókat, egy kalaptartó felső polcot és két fiókot tartalmaz. Mézéger színben rendelhető.

Jaspis előszoba bútor

Jaspis előszoba bútor

Mario előszoba bútor

Mario előszoba bútor

A Mario előszobafal 157.5 cm széles, két oldal ajtókkal zárt, középen nyitott előszobafal. Az egyik ajtó tükrös.Akasztókat, polcokat, fiókokat egyaránt tartalmaz. Mézéger színben rendelhető.

Opal III. előszoba bútor

Opal III. előszoba bútor

Az Opal előszoba-összeállítás egfy kétajtós akasztós szekrényből,egy nyitott akasztós falból, egy cipősszekrényből, egy komódból és egy tükörből áll. Mézéger színben gyártják. Az összeállítás teljes szélessége: 167.5 cm. az Opal előszobafalat csak kompletten forgalmazzuk, elemei önállóan nem rendelhetőek!

Raflo előszoba bútor

Raflo előszoba bútor

A Raflo előszobafal a Black Red White bútorok egyik legújabb darabja. Salev dió színben kapható, illetve a cipős szekrény része kérhető fényes fehér ajtókkal is. A népszerű Raflo elemes bútor kiegészítője ez a praktikus előszobafal. Tökéletesen passzol a Brw Raflo bútorokkal. A Raflo komplett előszobafal egy akasztós részből, egy tükörből, egy cipős részből és egy ruha akasztó panelből áll. Az elemek tetszés szerint felcserélhetőek, sőt a Raflo bútorcsalád elemeivel akár bővíthetőek is.
Raflo eőszobabútor – praktikus, szép és egyedi előszobák elengedhetetlen része!

Stel III. előszoba bútor

Stel III. előszoba bútor

A Stel félig nyitott előszobafal, egy tükrös tolóajtóval. A felső szekrényrészek külön ajtókkal záródnak. Polcokat, akasztót, fiókokat és lefelé nyitható cipősszekrénykét tartalmaz. Mézéger színben rendelhető.

Topaz előszoba bútor

Topaz előszoba bútor