Asztalok, Székek

Asztalok étkező

Asztalok étkező

A Black Red White gyár minőségi étkezőasztalai fából készülnek, így Ön egy időtálló és értéktartó étkezőasztalt vásárolhat. 19 különböző típusú és színű fa étkezőasztalból válogathat. A BRW asztalok kínálatában megtalálja a klasszikus faragott lábú étkezőasztaltól, a modern egyszerű formatervezésű asztalokon át, egészen a minimalista stílusig mindenféle étkezőasztalt. A BRW kínálatban megtalálható a fix étkezőasztal, de amire büszkék vagyunk az a nyitható étkezőasztalaink. A legnagyobbra nyitható étkezőasztalunk eléri a 360 cm-t is, így nem lehet gond egy nagyobb családi rendezvény lebonyolítása sem. Természetesen használat után összezárható, így igen hatékonyan használhatjuk a mindennapjainkban is. A Black Red White asztalokhoz ajánljuk a forma és színvilágban hozzá illő BRW székeket, így igazán tökéletes és egyedi étkezőt lehet kialakítani. A Black Red White fa étkezőasztalai most akciós áron, 30% kedvezménnyel vásárolhatja meg online webáruházunkban.

Dohányzóasztalok

Dohányzóasztalok

A Brw gyár dohányzóasztalaival nappalink, előszobánk vagy akár tárgyalók összképét tehetjük még szebbé. Formáját tekintve online webáruházunk kínál kerek, ovális, szögletes dohányzóasztalokat. Az anyag kiválasztásánál is figyeltek a Brw gyár tervezői, hiszen kapható laminált, mdf, furnérozott vagy fa asztal egyaránt. Választható üveges vagy teletetős kivitel is. Színben is megtalálja mindenki az ízlésének megfelelő dohányzóasztalt, hiszen több tucat színből választhat a kedves Vásárló. Kínálatunk nem merül ki ennyi asztallal, hiszen a Brw elemes bútorcsaládok szinte valamennyi fajtája rendelkezik dohányzóasztallal, így a helység berendezésénél csak az Ön képzelete szab határt.
A Brw dohányzóasztalokat online webáruházunkban most akciós áron, 30% kedvezménnyel vásárolhatja meg.
Black Red White dohányzóasztalok- a tökéletes összképért!

Rumbi dohányzók

Rumbi dohányzók

A Rumbi dohányzóasztal tökéletes kiegészítője lehet a Black Red White bútorral berendezett szobáknak. Két méreten és két színben kapható: a szögletes 64 X 64 cm, és a nagyobb 106 X 64 cm. A wenge és sonoma tölgy szín tökéletesen passzol az Areka bútor, Ausust bútor, Kaspian és a Kaspian dab sonoma bútorok mellé. Masszív lábak, stabil keretbe foglalt üveglap jellemzi.

Székek

Székek

A Black Red White székei egyet jelentenek a minőséggel és esztétikummal. Természetesen a BRW székek valódi fából készülnek. Jelenleg 34 féle székből és több mint 50 színvariációból válogathat. A minőségi és strapabíró kárpit úgy lett megválasztva, hogy az adott bútorcsalád forma és színvilágával tökéletes összhangban legyen. A BRW székek között található fa ülő/ fa háttámla, kárpitozott ülő/fa háttámla, kárpitozott ülő/kárpitozott háttámla kombináció egyaránt. Ön milyen széket keres? Klasszikus, modern, karfás esetleg minimalista széket? Webáruházunkban minden igényre megtalálja a megfelelőt, mert a Black Red White minőségi székei mindenre megoldást nyújtanak. Online bútorboltunkban most akciós áron, 30% kedvezménnyel vásárolhatja meg bármelyik BRW széket.