Asztalok, Székek

Asztalok étkező

Asztalok étkező

A  minőségi étkezőasztalai fából készülnek, így Ön egy időtálló és értéktartó étkezőasztalt vásárolhat. 19 különböző típusú és színű fa étkezőasztalból válogathat. Az asztalok kínálatában megtalálja a klasszikus faragott lábú étkezőasztaltól, a modern egyszerű formatervezésű asztalokon át, egészen a minimalista stílusig mindenféle étkezőasztalt. Az Avernus Bútor kínálatban megtalálható a fix étkezőasztal, de amire büszkék vagyunk az a nyitható étkezőasztalaink. A legnagyobbra nyitható étkezőasztalunk eléri a 360 cm-t is, így nem lehet gond egy nagyobb családi rendezvény lebonyolítása sem. Természetesen használat után összezárható, így igen hatékonyan használhatjuk a mindennapjainkban is. Az asztalokhoz ajánljuk a forma és színvilágban hozzá illő székeket, így igazán tökéletes és egyedi étkezőt lehet kialakítani. A fa étkezőasztalai most akciós áron, 30% kedvezménnyel vásárolhatja meg online webáruházunkban.

Dohányzóasztalok

Dohányzóasztalok

A dohányzóasztalaival nappalink, előszobánk vagy akár tárgyalók összképét tehetjük még szebbé. Formáját tekintve online webáruházunk kínál kerek, ovális, szögletes dohányzóasztalokat. Az anyag kiválasztásánál is figyeltek a tervezők, hiszen kapható laminált, mdf, furnérozott vagy fa asztal egyaránt. Választható üveges vagy teletetős kivitel is. Színben is megtalálja mindenki az ízlésének megfelelő dohányzóasztalt, hiszen több tucat színből választhat a kedves Vásárló. Kínálatunk nem merül ki ennyi asztallal, hiszen az elemes bútorcsaládok szinte valamennyi fajtája rendelkezik dohányzóasztallal, így a helység berendezésénél csak az Ön képzelete szab határt.
A dohányzóasztalokat online webáruházunkban most akciós áron, 30% kedvezménnyel vásárolhatja meg.
 dohányzóasztalok- a tökéletes összképért!

Rumbi dohányzók

Rumbi dohányzók

A Rumbi dohányzóasztal tökéletes kiegészítője lehet a berendezett szobáknak. Két méreten és két színben kapható: a szögletes 64 X 64 cm, és a nagyobb 106 X 64 cm. A wenge és sonoma tölgy szín tökéletesen passzol az Areka bútor, Ausust bútor, Kaspian és a Kaspian dab sonoma bútorok mellé. Masszív lábak, stabil keretbe foglalt üveglap jellemzi.

Székek

Székek

Az Avernus Bútor székei egyet jelentenek a minőséggel és esztétikummal. Természetesen a székek valódi fából készülnek. Jelenleg 34 féle székből és több mint 50 színvariációból válogathat. A minőségi és strapabíró kárpit úgy lett megválasztva, hogy az adott bútorcsalád forma és színvilágával tökéletes összhangban legyen. A BRW székek között található fa ülő/ fa háttámla, kárpitozott ülő/fa háttámla, kárpitozott ülő/kárpitozott háttámla kombináció egyaránt. Ön milyen széket keres? Klasszikus, modern, karfás esetleg minimalista széket? Webáruházunkban minden igényre megtalálja a megfelelőt, mert a minőségi székek mindenre megoldást nyújtanak. Online bútorboltunkban most akciós áron, 30% kedvezménnyel vásárolhatja meg bármelyik széket.