Akció

Üdvözöljük AKCIÓS oldalunkon!

I. " MÁRCIUS IDUSA" elnevezésű szuper AKCIÓÓÓÓ!!!

Akció csak 2020.03.15-ig!!!

"2020 MÁRCIUS IDUSA" elnevezésű akciónk keretében most lepje meg magát hihetlen akcióinkkal!

Az akció részletei:

  1. Ha Ön most nálunk rendel bútort, akkor BIZTOSÍTJUK az INGYEN kiszállítást az ország bármely pontjára díj nélkül*, és HA ÖN KÉRI  BIZTOSÍTJUK a lakásba való behordást, térítési díj nélkül!  Tehát nem számítunk fel emelet díjat! Sok cég csak a kapuig szállít, majd ott "mondják be" a többlet költséget az emeletekért, vagy a házba történő behordásért! Most akciónk keretében NINCS emeltdíj, INGYEN behordjuka bútorokat a lakásba. Rendelésénél ezt is vegye figyelembe!!! Hihetetlen, de mi behordjuk, ha ezt kéri tőlünk, az sem baj ha lift nélküli 9. emelet :-)! NINCS MENNYISÉGI KORLTÁT! Rendeljen bármit, KÉRÉSÉRE leszállítjuk, és behordjuk a lakásba külön díjazás nélkül!!!
  2. *80.000 Ft rendelés felett INGYENES a szállítási díj. Igen! Valóban ingyenes!!!
  3. Tavaszi akciónk keretében akár 39% kedvezmény egyes bútorokra. Keresse akciós szóróújságunkat!

II. Szinte INGYENES BÚTORSZERELÉS! Sajnos ez a szolgáltatásunk átmenetileg szünetel!!!!

Legújabb szolgáltatásunk a "filléres" szerelés! Biztosítjuk a lapraszerelt bútorok összeszerelését! IGEN! Ha Ön kéri összeszereljük álmai bútorát, egy asztalos csapattal csupán 2%-ért! Nem kell mást tennie csak 100.000 Ft felett rendelni**! Máshol akár 10%-ot is elkérnek a szerelésért, nálunk ezt fillerekért megkapja! Így lehet akár 10%-kal is olcsóbb a bútora!! Az ingyenes szerelést a megrendeléskor, a kosárfunkció végén tudja külön kérni.
Ne fáradozzon, ne térdepeljen, ne görnyedjen álmai bútora felett! Legyen a bútora olyan, mint a katalógusban! Önnek nincs más dolga, mint tőlünk rendelni, és mindent biztosítunk Önnek! :-)

Példa:
Ha Ön bruttó 150.000 Ft értékben rendel, akkor 3.000 Ft-ért összerakjuk álmai bútorát!
Ha Ön bruttó 100.000 Ft értékben rendel, akkor 2.000 Ft-ért összerakjuk álmai bútorát!
Igaz milyen kevés? Ne görnyedjen a sok pénzért megvett bútora felett! Bízza szakemberre és nézze fotelből ahogyan megszépül otthona!

A RÉSZLETEKÉRT HÍVJON MINKET MOST: 70/398 00 48

Hihetetlen? Tegyen próbára minket: ne görnyedjen a sok pénzért megvett bútora felett! Bízza szakemberre, és szinte ingyen leszállítjuk az ország bármely pontjára, és szinte ingyen összeszereljük rendelt bútorát!

-Ha Ön kéri, akkor BIZTOSÍTJUK a behordást az emeletre, a futárszolgálat embere behordja  a bútort a lakásba!

Ha Ön kéri: Nem kelll pakolnia, cipekednie, a bútort ott tesszük le ahova szeretné! INGYEN! MI EZT INGYEN MEGTESSZÜK ÖNNEK!!!

 

Rendeljen olcsón bútort, gyors és olcsó szállítással, összeszerelve EREDETI lengyel bútort, csak nálunk!

Vásároljon kényelmesen, olcsón bútort csakis az Avernus Bútortól. Avernus Bútor - a bútor specialista!

*bizonyos esetekben 10-30% foglalót kérünk be, ez függ a megrendelt termék típusától vagy megrendelés értékének nagyságától
**az extra akcióval megjelölt termékekre nem vonatkozik szerelés , csak a szállítás!
A fali polcok és fali szekrények falra szerelése nem tartozik bele a szerelésbe, csak az elem összeszerelése. Ha a falra szeretné rakatni, annak külön díja van! 
*az ingyenes szállítás és szerelés a Cama Meble szekrénysorokra, Signal bútorokra,  komódokra, hálószobákra, ifjúsági bútorokra, elemes bútorokra, konyhabútorokra, előszobákra, asztalokra, székekre vonatkozik
 

Az alábbi képek bútor fajtánként csoportosítják az akciós termékeket. Ön ágykeretet netán asztalt keres akciós áron? Gyermekének keres ifjúsági bútort? Akkor klikkeljen a keresett bútorkategóriára, és láthatja az összes akciós termékünket, a kiválasztott kategórián belül.

Akciós termékek: